Saç Tedavisinde Feeluxo

Saç Tedavisinde Feeluxo

Dış görünüşümüzü en çok etkileyen ve belki de hem öz beğeni hem de çevremizin beğenisini şekillendiren yer, tartışmasız saçlarımızdır. Aynadaki yansımanın ruhsal tatmin derecesi, tüm günümüzün nasıl geçeceğinin ipucunu verir nitelikte. Yaş almanın etkisi, giderek kirlenen havanın olumsuz etkilerine maruz kalmak, gündelik hayatın stresi, saç şekillendirici ürünlerin yıpratıcılığı, deri hastalıkları ve hatta genetik yapı nedeniyle yaşadığımız saç kaybı yüzünden bu öz beğeni derecesi her geçen gün azalıyor. Çözüm bulma noktasında yüzümüzü güldüren; tıbbın ve teknolojinin el ele vererek muhteşem buluşlarla bizleri tanıştırması oluyor.

Saç mezoterapisi, PRP, Grow Factor, Plazma ve Lazer tedavisi gibi yöntemler, öncelikle dökülme kategorisi ve sıklığına göre belirlenerek erkek ve kadın danışanlara uygulanıyor. Duruma göre seçilen saç tedavisi komplike bir süreç olarak ilerleyeceğinden tedavi sonrası bakım kısmı aslında en önemli nokta haline geliyor. Birçok kişinin ortak endişesi olan bu konu aslında tek kelimeyle kolayca çözülüyor: Feeluxo...

Tedavi sonrası süreçte Feeluxo, adeta bir ekip olarak size yardımcı olmak için bekliyor. Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuan’ın rahatlatıcı etkisi gözlemlenirken, Feeluxo Saç Canlandırıcı Serum’un onarıcı etkisi ise iyileşme sürecinin hızlanmasına destek oluyor. Ayrıca günde 15 dakika Feeluxo Saç Lazer Tarak kullanarak, uyarılan saç kökleri hem yerinde onarımdan faydalanıyor hem de yeni saç oluşumu süreci de hızlanıyor. Bunun yanı sıra Feeluxo Saç Lazer Şapkası’nın haftada 3 kez yarım saatlik uygulamalar şeklinde kullanımı saç köklerine yapılan düzenli lazer uyarısı saç derisi stres düzeyini düşürüp yeni saç oluşumunu destekliyor.

Yapılan incelemeler sonucunda, saç tedavisi sonrasında Feeluxo’nun muhteşem ekibiyle tanışan kullanıcıların %90’dan fazlası, iyileşme süreci tamamlansa dahi Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuan’dan ve Feeluxo Saç Canlandırıcı Serum’dan vazgeçmiyor. Çünkü Feeluxo, kullanıldığı sürece saçınızı onarmaya ve bakım yapmaya devam ediyor.

Saç tedavisi ihtiyacı doğmadan Feeluxo ile tanışan kullanıcılar ise, aynadaki yansımalarının verdiği ruhsal tatminin uzun süre daha devam edeceğinin rahatlığını yaşıyor.

RELATED ARTICLES