Hindistan Cevizi Yağı ile Saçlarımız Hayat Bulsun

Hindistan Cevizi Yağı ile Saçlarımız Hayat Bulsun

Hangimiz güçlü ve sağlıklı görünen, kırıklardan arınmış şekilde uzayan saçlarımız olmasını arzulamayız ki? Saç dökülmesine ve kepeğe karşı kullandığımız şampuan ve serumların içerisinde doğru bileşenler olmadığı takdirde bu saç bakım ürünleri, ne yazık ki saç derimizin nem dengesini koruyamamakta, saçlarımızın kurumasına sebep olmaktadır. Yıpranan saçlarımızdaki kırık oluşumu ise hem saç sağlığımızı olumsuz etkilemekte hem de kendimize olan güvenimizi azaltmaktadır. İşte tam bu noktada, bu yazımızda Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuanı bir başka doğal bileşeni ile sizi tanıştırıyoruz ve Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuanının içerisindeki Hindistan cevizi yağının saçlarımızı nasıl yenilediğinden bahsediyoruz.

Sağlık Kaynağı Hindistan Cevizi yağı

Hindistan cevizi; tropikal bölgelerden tüm dünyaya yayılan, faydalarıyla bizi içten ve dıştan besleyen kıymetli besinlerden biridir. Dünyanın farklı mutfaklarında gerek meyve gerekse baharat olarak sevilerek tüketilen Hindistan cevizi; lezzeti kadar cildimize, kilo dengemize ve saçlarımıza sağladığı pek çok faydayla da adından söz ettiriyor.

Türk mutfağında özellikle tatlıların üzerinde süsleme olarak kullanılan Hindistan cevizi baharatı, son yıllarda hak ettiği değeri görmeye başladı. Metabolizmayı hızlandırıcı etkisinden tutun da cilde canlılık katması ve ihtiyaç duyduğu nemi sağlaması ile ciltteki çatlaklar için de kullanılan doğanın mucizesi bu ürün, son yıllarda yağı ile popüler hale geldi.

Hindistan cevizinin meyvesinden elde edilen Hindistan cevizi yağının değeri, her geçen gün daha iyi anlaşılıyor. Bu benzersiz yağ; kozmetik sektörü, sağlık sektörü ve saç bakım ürünlerinin vazgeçilmezleri arasında kendisine yer buluyor. Tamamen doğal özlerden oluşan Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuanı içerisinde de yer alan Hindistan cevizi yağı, işlem görmemiş haliyle yüksek oranda E vitamini, steroller ve polifenoller gibi biyoaktif bileşiklere sahip. Sahip olduğu bu bileşenler ile vücudumuzda oluşabilecek pek çok rahatsızlık için şifa kaynağı sayıldığı gibi oksidatif stresi de azaltabiliyor. Hepimizin bildiği gibi stres, saç sağlığımızı da olumsuz etkileyen önemli problemlerin başında geliyor ve Hindistan cevizi yağı bu özelliğiyle Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuanına katkı sunuyor.

Hindistan Cevizi Yağının Mucizevi Onarıcı Etkisi

Fenolik birleşikler içerdiği için antioksidan olarak kabul edilen saf Hindistan cevizi yağı, enfeksiyonlara karşı tedavi edici özellik gösteriyor. Böylelikle vücudumuzun herhangi bir noktasına iyi geldiği gibi saç bakım ürünleri içerisinde de saç derimizde oluşabilecek enfeksiyonların tedavisinde tercih ediliyor. Hindistan cevizi yağı içerisinde bulunan laurik asit, saçlarımızın nemlenmesi için gerekli dengeyi sunarken güçlü bir onarıcı olarak saçlarımızdaki kırık oluşumu ile de savaşıyor. Saç derimizi beslemek ve nemlendirmekle kalmıyor, saç bakımı için önemli bir özellik olarak saçlarımızı kökten uca koruyor. Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuanın da içeriğinde bulunan pek çok doğal özden biri olan Hindistan cevizi yağı, düzenli kullanımda ince telli ve kırılmaya meyilli saçlarımızı onarırken saçlarımızın kalınlaşmasına da destek oluyor.

Hindistan cevizi yağı, cildimizde adeta bir kalkana dönüşüyor ve cildi toksinlere karşı da koruyucu özellik gösteriyor. Faydaları saymakla bitmeyen Hindistan cevizi yağı, hormonlarımızı dengelemesi ve saçlarımızdaki protein kaybını önlemesiyle de gerek dökülme karşıtı saç bakım ürünlerinde gerekse kırık oluşumunu önlemeye yarayan şampuanlar içerisinde yer verilmesi gereken doğal özlerden biri haline geliyor. Saçlarımıza kattığı hacim ve parlak görüntünün yanı sıra saçtaki elektriklenmeyi de önleyen Hindistan cevizi yağı; saç bakım şampuanları, serumları ve maskeleri içerisinde harikulade sonuçlarla karşılaşmamızı sağlıyor.

Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuanı ile Hayat Bulan Saçlara Kavuşun

Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuanının içeriğindeki onlarca doğal özden biri de Hindistan cevizi yağıdır. Feeluxo saç bakım ürünleri, saçlarımızın ihtiyacı olan tüm sağlığı bir arada bulabilmesi üzerine tasarlanmış ve %100 doğal bileşenlerden oluşturularak sunulmuştur. Doğanın mucizelerini günlük yaşantımıza taşıyan Feeluxo ile saçlarımız hak ettiği sağlığa kavuşurken bize de bunun tadını çıkarmak kalıyor.

Feeluxo’nun içeriğindeki diğer doğal özler hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz diğer yazılarımıza göz atabilir veya Feeluxo ekibine ulaşabilirsiniz.

RELATED ARTICLES