Köpürmeyen Şampuan Saçı Temizlemez Mi?

Köpürmeyen Şampuan Saçı Temizlemez Mi?

Hepimiz, söz konusu saçlarımız olduğunda daima en iyisini isteriz. Saçlarımıza iyi gelen şampuan hangisidir, saç dökülmesini durdurmak için ne yapmak gerekir, saçlarımızı güçlendirmek için şampuanımız hangi bileşenleri içermelidir gibi pek çok soruya cevap bulmak için ne gerekiyorsa yaparız. İşte tam bu noktada, kullanacağımız saç bakım ürünlerimizi doğru seçmemiz ve saçlarımız adına doğru bilinen yanlışların neler olduğunu öğrenerek saç bakımımız sırasında bu yanlışlardan uzak durmamız gerekir. Bu yazımızda köpürmeyen şampuanların saçı temizlemediğine dair doğru bilinen önemli bir yanlışın üstünü çiziyoruz. Köpüren ve köpürmeyen şampuanlar nasıl oluyor, köpürmeyen şampuanlar saçı gerçekten temizlemiyor mu yazımızda tüm detaylara değiniyoruz.

Köpüren Şampuan Ne Anlama Gelir?

Bu zamana kadar “Köpürmeyen şampuan mı olur? Şampuanım yeteri kadar köpürmezse saçlarımı temizlemez.” diye düşünmüş olabilirsiniz. Saç bakımımızın olmazsa olmaz parçası şampuanların köpürmesini sağlayan ana etken madde sülfattır. Pek çok temizlik maddesinde de kullanılan sülfat, kimyasal bir bileşendir. Kullandığımız şampuanın yoğun şekilde köpürmesi bize saçlarımızın iyi bir şekilde temizleneceği hissini verse de saçlarımızın sağlıklı ve temiz olması için sülfata ihtiyacı bulunmamaktadır. Sülfat, saçtaki kiri arındırırken saçlarımızın sağlığını yitirip mat bir görüntü almasına, saçlarımızın doğal yağ dengesini kaybetmesine sebep olur. Saç bakım ürünlerimizi seçerken kimyasal içeriğe değil, tamamen bitkisel şampuanları ve saça iyi gelen vitaminlerle hazırlanmış saç bakım ürünlerini tercih etmeliyiz.

Köpüksüz Şampuanın Alamet-i Farikası

Saç bakımı konusunda doğru bilinen yanlışlar yüzünden saçlarımız sağlığını kaybederken cansız ve güçsüz hale geliyor. Kimyasallarla yüzünden saçlarımız bir süre sonra; dökülmeye karşı korunmasız oluyor ve nem dengesi bozulunca kuru, yıpranmış bir hal alıyor. Saç yapımıza uygun olmayan, kimyasal içerikli şampuanlar kullandıkça ph dengesi bozulan saç derimizde kaşıntı, egzama oluşumu ve sonra da saç dökülmesi problemleriyle baş başa kalıyoruz.

Saçlarımızın sağlığını kaybetmemesi için içeriğinde sls, sülfat ve paraben gibi kimyasallar kullanılmayan, organik şampuanlar ve saç bakım ürünleri seçmemiz gerekiyor. Köpürmeyen şampuan; sülfatsız şampuan anlamına geliyor ve saçlarımızı kurutmadan, yıpratmadan temizliyor. Aynı zamanda saç derimizi korumak için de saçlarımızı sülfat ve paraben içerikli şampuanlardan uzak tutmamız gerekiyor.

Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuan ile saçlarımıza organik bakım

Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuan, tamamen bitkisel bir şampuan olarak sülfat, sls, paraben gibi kimyasallar içermez. İçeriğindeki yüz farklı doğal bileşen ile saç dökülmesine karşı etkili bir koruyucuyken saçlarımızı yıpratmaz. Saçlarımızı kökten uca besleyerek saç derimizi nem dengesine kavuşturur ve yıpranma, kuruma, kırılma gibi saç problemlerine karşı mucizevi sonuçlarla kadın erkek tüm kullananları mutlu eder.

Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuan; kadınlar ve erkekler için saç dökülmesine karşı birebir etkili, dermatologların önerisi, organik bir şampuan olarak her saç tipine uygundur. Saçlarımızı kökten uca besler, dış etkenlere karşı korur. Saçlarımızın sağlıklı ve güçlü şekilde uzamasını sağlarken kırıkları onarır. Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuan, Feeluxo Saç Canlandırıcı Serum ile kullanıldığında etkisi katlanarak artar ve saç çıkaran ürün olarak kullanan herkesin saçları için yeni bir dönemin kapılarını açar.

Islak saça, masaj yaparak uygulanan Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuanı durularken aşırı sıcak su kullanmaktan kaçınmalı ve saçlarımıza nazikçe davranmalıyız. Düzenli kullanımda Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuan, saçlarımızın yaşayacağı en lüks deneyim olacak.

Saç bakım ürünlerinde devrim yaratan Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuan, Feeluxo Saç Canlandırıcı Serum serum ve Feeluxo Tablet ile siz de saçlarınıza ihtiyacı olan tüm doğal özleri, kimyasal hiçbir katkı olmadan sunabilirsiniz.

RELATED ARTICLES