Feeluxo ile Nem Dengesine Kavuşan Saçlar

Feeluxo ile Nem Dengesine Kavuşan Saçlar

Kadın erkek demeden hepimiz sağlıklı saçlara sahip olmanın özgüvenimiz için ne denli önemli olduğunu biliriz. Saç dökülmesine karşı bakım ürünleri kullanıp saça iyi gelen vitaminlerin neler olduğunu öğrenmeye çalışırız. Kepek problemi yaşamamak adına yapmamız gereken her şeyi uygulamaya da hazırızdır. Ne var ki organik şampuan ya da saç bakım serumu yerine kimyasal saç bakım ürünleri kullandığımız zaman, saç problemlerimiz için anca geçici çözümler üretebiliriz. Saç dökülmesine karşı problemimizi çözsek bile saçlarımızın ve saç derimizin dengesini kaybetmesine sebep olabiliriz. İşte bu yüzden, saç bakım ürünlerimizi seçerken tamamen doğal şampuan, serum ve bakım ürünleri kullanmak çok önemlidir.

Dermotologların önerisi Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuanın %100 doğal bileşenleri, saçlarımızın ihtiyacı olan tüm vitamin ve mineralleri saçlarımızla buluşturur. Saç dökülmesine ve kepeğe karşı saçlarımızı korurken içerdiği ipek proteini ile saçlarımızın nem dengesine kavuşmasını sağlar. Siz de sağlıkla uzayan, capcanlı saçlara sahip olmak istiyorsanız konunun detaylarını yazımızda paylaşıyoruz.

İpek Proteinin Çeşit Çeşit Faydaları

İpek böceğinin kozasını örerken salgıladığı sıvının adı olan ipek proteini, çağlar boyu oldukça kıymetli sayılan saf ipek kadar değerlidir ve yalnızca tekstilde değil, kozmetik ve tıpta da çok uzun zamandır kullanılmaktadır. İpek proteini, sahip olduğu sericin ve fibroin bileşenleri başta olmak üzere içeriğindeki zengin proteinler ve aminoasitler ile saç bakım ürünleri içerisinde de özel bir yere sahiptir. Saç derimizden başlayarak saç uçlarımıza kadar bağlanan ipek proteini, saçlarımızı dış etkenlere karşı korurken saçlarımızın ihtiyaç duyduğu nemi sunar. Saçlarımızda oluşturduğu keratin tabakasıyla saçlarımızı kökten uca besleyerek saçlarımız için gerekli suyun ve nemin kaybolmasını engeller.

Feeluxo’nun İçeriğindeki İpek Proteini

Yıpranmış, kırılmış ve kurumuş saçlar yerine saç güçlendirme adına büyük öneme sahip ipek proteini; Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuanın da önemli bileşenlerindendir. Saçlarımıza elastikiyet kazandırarak saçlarımızı güçlendirir ve her saç tipine uygundur. Doktorların tavsiye ettiği saç bakım ürünleri içerisinde mutlaka bulunması gereken ipek protein; saçlarımıza uyguladığımız ısıya bağlı işlemlerin saçlarımızı yıpratmaması için koruyucu olarak görev alır, saç kırıklarını onarır.

Düz, dalgalı veya kıvırcık, her saç cinsi ile uyumlu; saçlarımıza canlılık ve parlaklık veren ipek proteini; Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuana da benzersiz şekilde değer katmaktadır. Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuanın günlük kullanımına uygun yapısı ile UV ışınları başta olmak üzere saçlarımıza zarar verebilecek tüm dış etkenlere karşı koruyucu görev üstlenen ipek protein, saç dökülmesine iyi gelen şeylerin başında sayılır.

Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuan, klinik testli dökülmeye karşı şampuan olma özelliği ile dermatologların ve doktorların tavsiye ettiği saç bakım ürünlerinin en kıymetlilerindendir. Tamamen bitkisel olan Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuan saçlarımız için gerekli en temel bileşenlerden biri olan ipek proteini bizimle buluşturuyor. İpek proteinin zengin aminoasit, nem dengeleyici ve antioksidan kaynağı olması sebebiyle saçlarımız kırıklardan arınmış şekilde sağlıkla ve güçlenerek uzar. Saç kayıpları önlenir ve kişisel bakımımızın en önemli noktalarından saçlarımız, doğal dengesine kavuşur.

Siz de saç dökülmesine karşı bakım ürünleri arıyor; en doğal ve faydalı saç bakım şampuanını arıyorsanız Feeluxo’nun saçlarınıza lüks bir deneyim yaşatacak saç bakım ürünleriyle buluşabilirsiniz. Saç dökülmenizi durduracak, kepek problemi yaşamanızı önleyecek, saç güçlendirme özelliği ile saçlarınızı sağlıkla uzatacak bakım şampuanı için Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuanı hemen kullanmaya başlayın, Feeluxo Saç Canlandırıcı Serum ile etkisini artırarak saçlarınızın gücüne güç katın.

RELATED ARTICLES