Baharatların Kraliçesi Zerdeçal ile Sağlıklı Saçlar

Baharatların Kraliçesi Zerdeçal ile Sağlıklı Saçlar

Siz de “Saçlarımın dökülmesine nasıl engel olabilirim, saç dökülmesine karşı şampuan kullanımında nelere dikkat etmeliyim, dökülme karşıtı saç bakım ürünleri seçerken ihtiyacım olan püf noktaları neler?..” gibi sorularla mı boğuşuyorsunuz? Hem ihtiyacınız olan en iyi saç bakım şampuanını bulmak hem de saç dökülmesine karşı savaşırken saçlarınızı en doğal şekilde kökten uca beslemek mi istiyorsunuz? Bu yazımız tam sizin için!

Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuanın içeriğindeki onlarca farklı doğal bileşenden biri olan ve Hindistan’da baharatların kraliçesi sayılan zerdeçalın, saç dökülmesine karşı nasıl önemli bir koruyucu olduğuna dair tüm detayları bu yazımızda paylaşıyoruz.

Sağlık Kaynağı Zerdeçal

Anavatanı Hindistan’da yüzlerce yıldır takdirle karşılanan zerdeçal, Türk mutfağında yeni yeni hak ettiği değeri görüyor olsa da faydaları saymakla bitmeyecek kadar özel bir bitkidir. Kanserden diyabete, cilt sağlığından saç bakımına kadar sağlığımız için türlü şifa kaynağına sahip zerdeçal; güçlü bir antioksidan ve antienflamatuvar olarak bizim için adeta sağlıklı bir hayatın kapılarını aralıyor. Cilt problemlerinde sivilce sorunlarından egzamaya kadar iyileştirici etkisi bulunan bu mucizevi baharatın özünü oluşturan kurkumin bileşeni sayesinde, sağlığımız adına ihtiyaç duyduğumuz pek çok faydayı elde etmemiz mümkün oluyor. Zerdeçal, serbest radikallerin bize zarar vermesini engellemek ve bağışıklık sistemimizi güçlendirmek için de adeta koruma kalkanı gibi görev üstleniyor.

Saçlarımız Zerdeçalın Gücüyle Sağlık Buluyor

Saç dökülme karşıtı şampuanlarda mutlaka bulunması gereken zerdeçal, Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuanın içerdiği en kıymetli doğal özlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. B6 vitamini, demir ve potasyum bakımından oldukça zengin olan bu doğal öz; saçlarımıza ihtiyacı olan gücü sunuyor, saç dökülmesini engellerken yeni saç oluşumunu da destekliyor.

Cilt sağlığı için saymakla bitmeyen yararlarının başında gelen yağlanmayı önleyici özelliği ile zerdeçal, saç derimiz için vazgeçilmez bir bileşen olarak görülüyor. Yaşlanmayı önleyici, yeni ve sağlıklı hücre yapılanmasını sağlayıcı etkilerinin yanı sıra saç derimizde kepeklenme problemine de çözüm oluyor.

Cilde parlaklık verdiği gibi saçlarımızı da kökten uca besleyerek yeni oluşan saçlarımızın canlı ve parlak şekilde uzamasına yardımcı oluyor. Saçlarda seyrekleşme, cansızlaşma, tepe açılmaları gibi saç problemlerine çözüm üreten zerdeçal, saç derisinde oluşabilecek iltihapların da önüne geçiyor.

Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuanın Zerdeçal Mucizesi

Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuan, saç dökülmesine karşı kullanılan saç bakım ürünleri içerisinde saç sağlığı için ihtiyaç duyulan onlarca farklı doğal özü bir arada bulundurmasıyla diğer tüm ürünlerden ayrılıyor. %100 doğal içerikli Feeluxodökülme ve kepek karşıtı şampuana ihtiyaç duyan her saç tipine uygun yapısı ile benzersiz bir çözüm olarak hayatımıza giriyor. İçeriğindeki zerdeçal ile dökülmeyi azaltmakla kalmıyor, yeni saç oluşumunu destekliyor; kepek ve saç derisi iltihaplanmalarını da önlüyor. Saçlarımızı stres faktöründen de koruma kabiliyetine sahip zerdeçal özü ile Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuan, Feeluxo Saç Canlandırıcı Serum ile kullanıldığı zaman etkisini kat be kat artırıyor.

Bazı dökülme karşıtı şampuan ve saç bakım ürünleri içerdikleri kimyasallar nedeniyle orta ve uzun vadede saçlarımızın doğal dengesine, kısacası saç ve saç derisi sağlığımıza zarar verirken Feeluxo; tamamen doğal içeriğiyle saçlarımızı kökten uca besliyor, saç bakımımız için en doğru çözüm olarak karşımıza çıkıyor.

Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuanı, ıslak saçlarımıza masaj yaparak uyguluyoruz ve çok derimize zarar vermeyecek derecede, ılık su ile duruluyoruz. Feeluxo üstüne düşen görevi layığıyla yerine getirirken saç bakım rutinimiz lüks bir deneyime dönüşüyor. Bize kalan da düzenli kullandığımızda göreceğimiz mucizevi sonuçlar oluyor.

RELATED ARTICLES