Feeluxo Kullanımı Öncesi ve Sonrası Değerlendirme

Feeluxo Kullanımı Öncesi ve Sonrası Değerlendirme

Saçlarımızın şaşırtıcı doğası; onları bazen bir çelik halat, bazen de kurumuş ince bir dal misali görmemize neden oluyor. Feeluxo ise, çoktan narin yönünü göstermiş olan saçlarımızın, artık sadece güçlü değil aynı zamanda sağlıklı kalmasını da sağlıyor. Saçlarını sorunlarından arındırılmış görmenin insan psikolojisinde önemli bir yeri olması ve kişisel memnuniyet derecesini yükselttiğinin bilimsel araştırmalarla kanıtlanması göz önüne alınırsa; Feeluxo aslında bizlere, “Mutlu saçlar, Mutlu insanlar” mottosuyla fısıldıyor.

Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuan’ın; ilk kullanımdan itibaren, saç derisinde ve saç tellerinde dikkat çeker derecede onarımlar sağlayarak dökülmeyi engellediği, kullanıcılar tarafından yapılan geri bildirimlerde görülüyor. Tamamen bitkisel içeriğe sahip Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuan ile tanışmadan önce; koparak dökülme, kök zayıflamasıyla dökülme ve yıpranma şikayetleri yaşayan erkek ve kadın kullanıcılar, artık saçlarının sağlıkla parladığının özellikle altını çiziyor. Yıkama sırasında bakım ve onarımı aynı anda gerçekleştiren Feeluxo Saç Dökülmesine Karşı Şampuan kullanımının yanı sıra, Feeluxo Saç Canlandırıcı Serum kullanarak, yeni saç oluşumunun da sağlanması; saç kaybının engellenmesi yanında gür ve güzel saçlarımızı geri kazanmamızı sağlıyor. Serumun her damlası içerdiği bitkisel özlerle adeta bir doktor misali dikkatle tedavi ediyor ve şefkatli dokunuşlarıyla saçlarımızın ihtiyacı olan ilgiyi anında sağlıyor.

Stres bazlı yoğun saç dökülmesi yaşayan erkek ve kadın kullanıcılar, bu sihirli Feeluxo dokunuşu sayesinde zamanı durdurmanın ötesinde zamanı tersine çevirmenin mutluluğunu yaşıyor.

RELATED ARTICLES